Från Twilight till New Moon..

Här kommer en liten video om hur Rob i Twilight vs New Moon. Ser verkligen fram emot att se hur de ser ut i Eclipse. Om han har ändras så som han gjorde till New Moon. :)


The 100 British celebrities who really matter

Rob är med på 'The 100 British celebrities who really matter by Piers Morgan'


6. Robert Pattinson

This is quite a simple one. Pattinson's the handsome young star of the Twilight films, beloved of teenage girls and other moody types. That fact makes him a nailed-down cert to be the most sought-after British movie star of 2010.

And that, in turn, makes him 'matter'. The only problem for Pattinson is that, as my grandmother always likes to say, 'One day you're the cock of the walk, the next you're a feather duster.' And nowhere is that more true than in good old Tinseltown. So I wish him well, but urge him to watch his back.

And not just because of the millions of girls all over the world who'd like to attach themselves to his shapely shoulders as a matter of urgency.

Age 23 Born London
Education Tower House (private); Harrodian School (private) Homes London; Vancouver

"Best bites with Robert"

Här kommer lite klipp och intervjuer med Rob genom året. De börjar redan vid Harry Potter-tiden. Urgulligt!


Remember Me premiären i England: Röda mattan

Här kommer lite intervjuer på Röda Mattan ifrån Englandspremiären av Remember Me! Roligt att höra allt skrikande i bakgrunden! :) Å lyssna på första intervjun - hu de uttalar R-Patz! "Ååååååår patz" Hur kul som helst! Å allt skrikande i sista filmen. Helt galet!


'Another Man' Magazine Outtakes



Bilder på waxdockorna

Här kommer lite mer bilder på Robs waxdockor :)

London




New York



Här kommer en riktigt bra intervju! :)

Intervjufrågor:
Video 1 - De frågar Rob om hur det var att jobba tillsammans med fd Bond-skådisen Pierce Brosnan.
Video 2 - Journalisten jämför Tyler med en chokladefterrätt; att de är hårda på utsidan men mjuka på insidan och vad du förväntar dig är inte direkt vad du får.
Video 3- Rob får frågan om vad han tyckte om manuset och om att spela rollen som Tyler efter att ha spelat vampyren Edward i Twilight-filmerna.
Video 4 - Efter att han påpekat att han började sin skådespelarkarriär när han var ung i en av Harr Potter-filmerna så frågar journalisten om det var en bra "teater-skola" för en Hollywood-stjärna.
Video 5 - Journalisten frågar Rob om vart han tror att faschinationen för Twilight kommer ifrån.
Video 6 - Till sist så säger hon att hon la märkte till folk skrek mer efter honom på BAFTA's än vad de skrek efter Prins William.








 

Källa


Roberts waxdocka

Som jag rapporterat tidigare så har det gjorts en vaxdocka á la Robert Pattinson som ska stå i waxmuséet i London och New York. Här kommer en exklusiv förhandstitt ifrån Entertainment Tonight inför invigningen av dockan.

Väldigt lik tycker jag även om det är ngt stramt runt haka och mun. Lite komiskt att de har lagt ner flera veckor på att styla och styla om håret för att få det helt perfekt, medan Rob själv aldrig gör ngt utan går ut med morgonrufs. Jag hade dock inte haft ngt emot att ha den stående i mitt sovrum! :) Vad tycker ni?


"The 50 Most Stylish Leading Men of the Past Half Century"

Rob är en av GQ's "The 50 Most Stylish Leading Men of the Past Half Century"

Robert Pattinson
Shrieking, ululating, OMG-ing teen girls aren't usually the best arbiters of men's style. (See: Cassidy, David; Mark, Marky; Boys, Backstreet.) So give the nearest tween a high five for freaking out over Robert Pattinson, the British sensation who stars in gossip columns, gossip sites, and oh yeah, a little billiondollar franchise called Twilight. Young Rob's probably got the best head of hair since James Dean, and he lets it do the talking. He also lets it fly: no pompadour, no side part…As far as we can tell, he just runs his hands through it every five minutes. And the clothes? What clothes? A pair of jeans, a T-shirt, an unbuttoned and untucked plaid shirt…That's it. He dresses his age (23); he dresses to his strengths; he dresses so you don't give a damn about how he's dressed.—WILL WELCH


Källa

Eclipse-poster släppt!

Här kommer Eclipse-postern!

Tankar? Vad tycker ni?


"New Moon DVD-documentary"

Här kommer resterande delar som jag lovade tidigare igår! Ojoj vad mycket det är att titta på. :) En del klipp har jag redan lagt ut men här kommer allt iaf så ni får det lite sammanhängande!


"New Moon DVD-documentary"

Här kommer de första delarna av New Moon dokumentären. :) Jag lägga upp resten senare ikväll. Det är många delar och mycket att titta på så om ni inte redan har köpt filmen och sett det så hoppas jag att ni gillar det! :) Enjoy!



New Moon: Alla borttagna scener

Usch, jag skäms över att jag inte har köpt mitt egna ex av New Moon (Bluray) än. Tur för mig att allt kommer ut på internet direkt så att jag slipper ha abstinensbesvär. Här kommer alla borttagna scener ifrån New Moon! :) Jag har redan lagt upp de flesta men här kommer allt!


New Moon extramaterial: "Becoming Jacob"

Go team Jacob ;) Jag säger bara det.. 15 kg muskler mellan Twilight och New Moon.


New Moon extramaterial: "The Wolf Pack"

Hoppas att ni blir glada över extramaterialet ifrån New Moon även om Rob inte är med i alla filmer. :) + att det är mycket halvnakna killar i denna filmen ;) "There ain't no party like a wolf party"


New Moon: Alla "extended scenes"

Här kommer alla extended scenes. Vissa har jag lagt ut innan men jag tror att det är ngn ny! :) Enjoy!


New Moon extramaterial: "Charlie puts Bella to bed"

Här kommer ännu en borttagen scen. Det är när Sam precis har hittat Bella i skogen och burit hem henne till Charlie. Jag kan känna att om de hade gjort scenen lite mer intensiv och samtidigt tom så hade den verkligen fungerat i filmen.

Vad säger ni?


New Moon extramaterial: "Nightmare"

Här kommer Bellas mardröm. Inte alls som jag hade tänkt mig den när jag läste boken, men om man bortser ifrån larven som krälar runt så hade den nog funkat med "bra" musik till.

Hennes samtal med Charlie efteråt har jag redan lagt ut, men här kommer den i sitt sammanhang. :)


New Moon extramaterial: "Laurent/Bella/Edward scene"

Här kommer extramaterial ifrån när de filmade scenen på ängen där Bella stöter på Laurent.


New Moon extramaterial: "Robs surprise Bday-party"

Rob fyllde år medan de filmade New Moon och överraskades med tårta och grattis mitt under filmningen. Supergullig när han skrattar och blåser ut ljusen!


Eclipse: Hela "Sneak Peak" - bättre kvalité

Här har ni hela "Eclipse Sneak Peak" igen, fast bättre kvalité än den jag la ut tidigare! :)


New Moon extramaterial: "Shooting in Italy"

Åh, jag önskar att jag hade vetat om det men jag blev ett Twihard för sent. Annars hade jag åkt ner till Italien och tittat på filmningen.. Det känns lite väl dyrt att åka till Kanada nu till hösten/vintern för filmningen av Breaking Dawn. + hur kul är det att åka dit på vintern?

Här kommer extramaterial ifrån när de var i Italien och filmade! :)


New Moon extramaterial: "Happy Birthday - parkinglot"

Här kommer scenen när Bella kommer till skolan på hennes födelsedag. Lite roligt att det visade sig filmas på KStews riktiga födelsedag! :)


Bilder

Det verkar vara mycket krångel med bilderna.. jag hoppas att ni har lite tålamod med mig. Jag vet inte vad det är för fel och för er som använder Mozilla Firefox (eller ngt annat program där det krånglar) så kolla på bloggen/bilderna i Explorer. Där fungerar allt som det ska. :/

Eclipse: Hela "Sneak Peak"

Här kommer hela "Sneak Peak"-klippet ifrån Wallmarts New Moon-release. 7 minuter! Enjoy!


Premiären av Remember Me i London

Här kommer bilder ifrån premiären av Remember Me i London. MUMS!

Klicka för att förstora bilderna! :)










Remember Me premiären i England.

Jag vet att jag har varit seg med att lägga ut info, bilder och filmer ifrån premiären av Remember Me i england härom dagen. Så här kommer lite utvalda bilder på Rob ifrån deras presskonferens :) De är i HQ så det är bara att klicka på dem för att få dem i stor stl!

Bilderna verkar strula lite i Mozilla Firefox (iaf för mig) men allt verkar fungera i explorer.. konstigt. Hojta till om ni har problem så jag vet hur det är för er. :)








Ps. Det kommer bilder ifrån premiären senare under dagen! Ds.

New Moon släpps idag!

Här har ni lite hälsningar ifrån några av skådespelarna i filmen - och allas vår kära Rob är naturligtvis med på ett hörn! :)


Exklusiv Eclipse-sneak-peak: en hel scen!

Hmm.. scenen känns tyvärr inte jättebra, enligt mig. Men när man ser den i sitt riktiga sammanhang mmed filmen i kroppen så kanske det bättre. :)

Idag kom New Moon! Har ni köpt ert exemplar? Usch, det har inte jag gjort än.. undrar om jag ska ge mig ut på jakt idag?

Här kommer i vilket fall en scen ifrån Eclipse som var på Wallmarts exklusiva New Moon-release.


New Moon extramaterial: Extended Scenes

Om det var ngt som jag verkligen tyckte om ifrån Twilight DVD:n så var det "Extended scenes". Det är ju MER helt enkelt! :) Så här kommer extended Scenes ifrån New Moon!

Imorgon släpps dvd:n. Har ni bokat era eller ska ni ut och köpa imorgon?


New Moon extramaterial: "Dirtbikes"

Jag vet, vi är alla Team Edward (och team Tyler) men här är lite Team Jacob - extramaterial ifrån New Moon. Enjoy!


Rob på People's "Hollywood's Cougar Bait!" lista.


ROB PATTINSON, 23
Like any list would be complete without Rpattz! Twi-hards love him, Twi-moms chase him ... And he's said he thinks Betty White is hot. Oh Rob, we'd party on the lanai with you any day.


Jag undrar om jag räknas som Puma? Jag är ju inte så mycket äldre än honom.. men jag kan garantera att jag gärna skulle kroka honom!

New Moon borttagen scen: "Driving Home"

Här kommer ännu en borttagen scen ifrån New moon. Det är när Edward kör hem Bella ifrån hennes födelsedagsfest.

Lite tråkigt att de klippte bort den eftersom det går lite fort ifrån festen till att han gör slut. Eller vad tycker ni?


Collider Intervju med Rob


New Moon extramaterial: "Life after Twilight"

Här kommer lite mer extramaterial ifrån New Moon. :)


New Moon extramaterial: "Shooting in Italy"

Här kommer lite extramaterial ifrån en av mina favoritscener i New Moon - scenen i Italien där Bella och Edward blir sams och förlåter allt som varit. Sitter och suckar och väntar på releasen av New Moon! Enjoy!


Bel Ami

Det är en lite dröm som går i uppfyllelse när jag ser Rob i såna här kläder. Det är ngt med de gamla kläderna som ger en helt annan känsla. De höga byxorna, skjortorna och jackor/kavajer/rockar. *mums*

Nedan har ni ett foto ifrån inspelningen av Bel Ami - en film som iaf jag längtar efter nästan lika mycket som Eclipse.


New Moon: Special DVD-features

Det känns lite som om jag är den enda som inte har förbokat New Moon. Den släpps midnatt till lördag och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken box jag ska köpa. Det är svårt i o m att jag vill ha bluray och de festa boxar släpps med vanlig dvd.

Vilka har ni bokat?

Här kommer ännu mer extramaterial. Blir ju riktigt sugen på att beställa när jag ser det!


Extramaterial ifrån New Moon (Inget Rob)

Nä, inget Rob i dessa material, men de flesta R-Patz fans är ju Twihards oxå så här får ni ett par klipp ifrån extramaterialet :)


Bilder ifrån "The Early Show"

Jag har inte lagt upp så mycket bilder sista två veckorna - mycket för att bilder är allt vi har annars. Nu öser det ut intervjuer ifrån Remember Me och då föredrar jag helt enkelt att titta på dem. Sparar guldklimpskorten till tider då vi verkligen behöver dem ;)

Men här får ni ett gäng härliga bilder ifrån Robs intervju med "The Early Show".








Smile

Såg den här inne hos robertpattinson.se och måste bara visa er om ni inte redan sett den. What can I say, I love that smile.


"Little Ashes" vinner på GLAAD!



Outstanding Film-Limited Release: Little Ashes (Regent Releasing)

Grattis säger vi till Rob, resten av skådespelarna och alla som jobbat med filmen!



Källa

Exklusiv Eclipse-sneak-peak

Hmm.. jag som trodde att Eclipse-trailern skulle släppas igår? Men det verkar som om jag hade fel.. jag håller utkik iaf. Här får ni en exklusiv sneak-peak av lite av det Eclipse-material som släpps tillsammans med New Moon-dvd:n. Enjoy!


Rob har inte problem med att binda sig


"Remember Me saturday"

Remember Me Saturday är en fanbaserad kampanj för att supporta Rob, resten av skådespelarna i filmen samt alla andra som jobbade med Remember Me.

Kampanjen går ut på att du tar med nära och kära + alla andra du vill, för att se Remember Me på bio - lördagen den 13/3 - 2010.

Genom att så många som möjligt ser filmen på lördag så hjälper vi inte bara till att göra filmen en framgång den här helgen utan vi gör oxå ett officiell handling där vi visar kraften från oss fans för vår generella support för Rob, speciellt nu när det är hans första projekt sedan (och utanför) The Twilight Saga.

Om ni inte kan gå åp bio på lördag så hjälp till att sprida denna Remember Me Saturday genom att skriva det på era Twitter, Facbooksidor, email, sms, bloggar osv. Prata om det. Ingen hjälp är för liten!

Robs Remember Me-intervju med Hollywood Daily

Här pratar Rob lite om fightingsccenen med Chris Cooper och att ev regissera i framtiden.


ECLIPSE TRAILERN!

Här har ni 90 sek! NJUT!!!


Robert utan sitt hår?

Vad skulle ni säga om Rob klippte av sig håret, eller rakade av det helt?! Vad tror ni.. är han lika het utan hår?


Team Tyler

Om alla ni Team Edward tvekar på att gå och se ngt annat som Robert Pattinson gjort så tänk igen. Jag ska övertyga er om att Team Tyler håller ganska bra det oxå! Och ja, han gör sitt sneda Edward-leende i denna filmen oxå! :)

Nu lägger vi till Team Tyler till Team Edward.

Och här ska ni få fem anledningar till varför ni ska joina Team Tyler:
1 - det extremt töntiga men oh så charmiga sätt han raggar på tjejer. Vänta tills ni får se honom använda sin charm och sitt sneda Edward-leende på Ally (Emilie de Ravin).

2 - Det extremt gulliga sättet han säger, "Abso-freakin'-lutely!" till sin lillasyster Caroline (Ruby Jerins) när hon frågar om han vill komma på hennes konstutställning.

3 - Hans hjärtknipande relation med sin avlidne bror. Till och med så nära att han, i det ögonblick som han förälskar sig, springer iväg till deras favoritcafé för att skriva till brodern om sin kärlek till Ally.

4 - Hans beslutsamhet - att han gör allt för att vinna en gigantisk pandanallebjörn till Ally och mutar sig till den tillslut!

5 - Han finns alltid där och tar hand om dig - han är en av killarna som faktiskt sitter och håller upp håret på Ally när hon har druckit för mycket och kräks.


Eclipse trailer: Sneak Peak

Förresten. Här har ni sneakpeak-trailern för Eclipse :)


Remember Me

Precis hemkommen ifrån bion: Remember Me förhandsvisning.

Filmen var hur bra som helst och på sätt och vis var det bra att jag av misstag fått veta slutet (ibland är bloggvärlden inte snäll med vad som basuneras ut och hur det görs) eftersom jag kunde förbereda mig mentalt hela filmen.

Min lillasyster fnissade under kärleksscenen och frågade mig hur det kändes att se min blivande man i sånna scener. Jag bara log och njöt jag :P

Enda minus: Trailern för Eclipse visades INTE. Surt.. jag som sett fram emot den. Lyckos dem som går på premiären på fredag och får se den. Men den kommer ju på internet direkt efter så jag postar den här för er då. Jag som hade tänkt berätta om trailern för er. Men ni får helt enkelt vänta ett par dagar till.

Oj, mitt första lite mer personliga inlägg. Hoppas det inte gör något :)

Har ni bokat era biljetter till Remember Me än?

Rob relaterar till Tyler i Remember Me

Ett klipp där Rob relaterar till sin karaktär Tyler i filmen Remember Me. Han pratar om hur skådespel kan vara som terapi ibland och att han väljer sina karaktärer utefter han mår och hur han vill utvecklas.

Artist on artist med Rob och Pierce Brosnan.

Här kommer en intervju där Rob och Pierce intervjuar varandra om filmen Remember Me :)


Artist on Artist | MySpace Video

Rob twittrar till fansen :)


Rob nämns i Greek



Idag när jag såg det senaste avsnittet av en av mina favoritserier (Greek) så snackades det om Robert! :) Jag fnissade så högt att jag var tvungen att lägga in det här! (vid 1:05 and 1:50)


Eclipse teaser

Många rykten har florerat men nu bekräftar Gossip Cop att en tio sekunder lång teaser-tralier kommer släppas på internet imorgon. Hela trailern släpps i samband med premiären av Remember Me, alltså den 12 mars.

Jag ska gå på förhandsvisningen av filmen imorgon, så jag hoppas att de visar trailern även där! Annrs blir jag lack!

Ska ni se filmen?

Källa

Rob i CBS:"The Early Show"


Watch CBS News Videos Online

Chris lovar heta scener i Eclipse!


Regissören Chris Weits har sagt att han ser fram emot att se Eclipse, speciellt en scen:

"I'm looking forward to the sleeping bag scene, I gotta say. that's going to be very steamy."

Scenen Chris pratar om är naturligtvis scenen då Bella (Kristen Stewart) och Jacob (Taylor Lautner) delar sovsäck i tältet, när Edward (Rob) tittar på.

Weits fortsätter med att säga att han dessutom ser fram emot att se vissa scener med Esme och Carlisle (Elizabeth Reaser och Peter Facinelli) Edwards föräldrar:

"I have a special interest in seeing Peter and Elizabeth tear people's heads off. Knowing them, and knowing how kooky and delightful they are, I'm going to find seeing them being ultra-violent very interesting indeed."

Själv så längtar jag till alla scener där Rob är med! Även om sovsäcks-scenen innehåller mitt favoritscitat ifrån boken: "But, if I had been able to take your place last night, it would not have made the top ten of the best nights of my life. Dream about that."

Vad ser ni mest fram emot?

Filmat på premiären av Remember Me

Jag vet inte om jag skulle klara av att konstant omges av skrik och folk! Hans liv måste vara helt galet!

Rob pratar nya roller och nakenscener


Hjälten Rob - roligt att denna spoof är på svenska!


Förhandsvisning

Om ni inte visste det så släppte SF sina biljetter till förhandsvisningen av Remember Me som är den 10 Mars, alltså onsdag nästa vecka. För att få dessa biljetter måste ni antingen vara Guld- eller silvermedlemmar hos SF. :)

Vilket jag är, och jag införskaffade mig två biljetter idag!

Mumma! :D

Rob i "The Daily Show"


Ny tv-reklam för Remember Me


Trailer Park Movies | MySpace Video

Rob om Jimmy Fallon


Fler "röda-mattan-intervjuer"


Fler premiär-intervjuer


Rob gästar The View


Premiere Remember Me


Today Show


Rob i Jimmy Fallon Show




Intervju med Rob om Remember Me


Emelie och Rob intervjuas om Remember ME


Viktiga datum ang Remember Me

Här har ni lite viktiga datum som är nu i krokarna. Intervjuer mm då Rob är i NY för att promota Remember Me. Ikväll är premiären i NY.. själv hoppas jag få biljetter till förhandsvisningarna här i Sverige på SF.

The Today Show – 1 Mars
Late Night with Jimmy Fallon – 1 Mars
The View – 2 Mars
The Daily Show with Jon Stewart – 2 Mars

Tänk på att det skiljer 6 timmar mellan oss och NY så det dröjer ju lite innan intervjuerna kommer upp, men de kommer upp här. :)

RSS 2.0