Team Tyler

Om alla ni Team Edward tvekar på att gå och se ngt annat som Robert Pattinson gjort så tänk igen. Jag ska övertyga er om att Team Tyler håller ganska bra det oxå! Och ja, han gör sitt sneda Edward-leende i denna filmen oxå! :)

Nu lägger vi till Team Tyler till Team Edward.

Och här ska ni få fem anledningar till varför ni ska joina Team Tyler:
1 - det extremt töntiga men oh så charmiga sätt han raggar på tjejer. Vänta tills ni får se honom använda sin charm och sitt sneda Edward-leende på Ally (Emilie de Ravin).

2 - Det extremt gulliga sättet han säger, "Abso-freakin'-lutely!" till sin lillasyster Caroline (Ruby Jerins) när hon frågar om han vill komma på hennes konstutställning.

3 - Hans hjärtknipande relation med sin avlidne bror. Till och med så nära att han, i det ögonblick som han förälskar sig, springer iväg till deras favoritcafé för att skriva till brodern om sin kärlek till Ally.

4 - Hans beslutsamhet - att han gör allt för att vinna en gigantisk pandanallebjörn till Ally och mutar sig till den tillslut!

5 - Han finns alltid där och tar hand om dig - han är en av killarna som faktiskt sitter och håller upp håret på Ally när hon har druckit för mycket och kräks.


Kommentarer
Postat av: Johanna

jag bara måste se den verkar sååå grymt härlig

2010-03-11 @ 00:36:45
URL: http://fabulousrobertpattinson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0